Tietoa yrityksestä

Luova.fi Fine Art Prints tarjoaa korkealaatuisia vedoksia ja kuvatuotteita nimekkäiden suomalaisten valokuvataiteilijoiden tuotannosta.

Valikoimme tarjoamamme teokset tarkkaan tuomaan näyttävyyttä mihin tahansa tilaan ja esitelläksemme valokuvataiteilijoiden parhaita teoksia. Neuvottelemme kuvien käytöstä taiteilijoiden kanssa ja ostamalla kaupastamme tuet samalla heidän toimintaa.

Yhteistyössä kuvatoimisto Leukun kanssa, valikoimassamme on Suomen parhaiden luontokuvaajien ja valokuvataiteilijoiden teoksia. Osa on saatavilla yksinoikeudella vain meidän valikoimastamme.

Collectors -kokoelmaamme kuuluu tunnetuimpien valokuvataiteilijoiden ainutlaatuisia signeerattuja vedoksia, joita on saatavilla vain rajoitetusti. Osassa näistä teoksista on mukana taiteilijan kirja, jossa on usein tietoa taiteilijan prosessista ja teoksen synnystä.

Osa teoksista esiintyy taiteilijoiden valokuvakirjoissa, joita on myynnissä teosten yhteydessä, sekä kirjakauppamme valikoimassa. Tutustu myös muuhun valikoimaamme Luova.fi osoitteessa, tai tule paikanpäälle tutustumaan valikoimaamme ja vaihtuviin valokuvanäyttelyihimme Helsingissä. Voit samalla myös tulostaa, pohjustaa ja kehystää omia valokuviasi korkealaatuisia menetelmiämme hyödyntäen.
Kasvatamme valikoimaamme jatkuvasti. Jos omat kuvasi ansaitsevat paikan valikoimassamme, koristamassa seiniä ja osana valokuvakokoelmia, ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä kuvien käyttöoikeuksista.

Tulostus

Teokset tulostamme aina kuvalle soveltuvimmalle paperille, joko matta- tai kiiltäväpintaiselle paperille. Tulostuksessa käytämme vain Museon ja PermaJetin korkealaatuisia papereita, jotka ovat haalistumattomia. Teokset tulostamme Epsonin laitteilla muuttuvan pisarakoon tekniikalla ja 11-värin pigmenttimusteilla, jotka takaavat kuvaan tarkat yksityiskohdat.

Viimeistely

Teoksiin voi valita joko alumiinipohjustuksen, ProSec® akryylipohjustuksen tai kehystyksen.

Alumiinipohjustus tehdään Dibond levylle. Levy on alumiinikomposiittia ja kevyt, mutta pysyy hyvin muodossaan. Alumiini on myös käsitelty, jotta kuvassa ei ilmene korroosion vaikutuksia.

ProSec® pohjustus perustuu tunnettuun Diasec menetelmään ja luo kuvalle näyttävän ja kestävän pinnoitteen. ProSec® menetelmässä yhdistämme kuvan suoraan akryylipinnan ja alumiinipohjustuksen väliin. Yhdistelmä näyttää saumattomalta, aivan kuin akryyli olisi osa kuvaa ja ilman ilmakuplia. Pinnassa käytettävä akryyli ei läpäise kuvia haalistavia UV-säteitä, taaten kuvalle pitkän iän. Kova pinnoite varmistaa, että kuva kestää puhdistamista ja esimerkiksi muuton vaatiman siirtelyn.

Jokaiseen alumiinipohjustettuun ja ProSec® pinnoitettuun kuvaan kuuluu akryylinen ja isompiin kuvakokoihin alumiininen ripustuslista. Lista nostaa kuvan irti seinästä ja lisää kuvan näyttävyyttä seinällä.

Valmistamme kuvalle valitut kehykset erikseen jokaiselle kuvalle. Käytämällä vain happovapaita materiaaleja varmistamme kuvan säilyvyyden vuosien ajaksi, ilman halvoissa kehystyksissä ilmeneviä värivaihteluita. Kehystykseen sisältyy kuvaa reunustava paspartuuri ja aukkolasi.

Luova.fi
Suvilahdenkatu 10 A 5
Helsinki, 00500
Finland

Ota yhteyttä