Toimitusehdot

Yleiset

Noudatamme graafisenalan yleisiä toimitusehtoja, poislukien tämän sivun täsmennykset. 

Tuote

Kuvien tekijänoikeudenhaltija on kuvaan merkitty valokuvaaja. Myytävät tulosteet ovat signeeraamattomia, ellei erikseen mainittu.
Kuvat myydään yksityiskäyttöön, kuvia ei saa käyttää eikä kopioida kaupallisiin  tarkoituksiin.
Mikäli tarvitset kuvia kaupalliseen käyttöön ota yhteyttä.
  • Kuvat tulostetaan valitulle paperi koolle kekittämällä kuva paperille, kuvan reunoille voi jäädä valkoista paperia formaatti erosta johtuen.
  • Kehystyksissä kuvan ympärille tuleva aukko pahvi rajautuu kuvan reunaan. 
  • Pohjustettu kuva leikataan puhtaaksi kuvan reunaa pitkin, jolloin kuva alue voi jäädä pienemmäksi kuin mainittu kuvakoko.

Toimitusaika

Norm. 2-7 työpäivää tai sopimuksen mukaan Suomeen toimittaessa. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan asiakkaalle suoraan, kaupan etusivulla ja/tai Luova.fi Facebook -sivuilla.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.
Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminen.

Pakkaus- ja Lähetyskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Näet toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Tuotteet toimitetaan Postin, Schenkerin tai Matkahuollon toimesta.

Force Majeure

Ylivoimainen este. Lakko, työsulku, tulipalo tai muu sekä Luova.fi:stä että alihankkijasta riippumaton ylivoimainen este (force majeure) vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Työvoiman tai raaka-aineiden puute, konerikko tai viranomaisten toimenpiteet tai vastaavat epätavalliset ja vaikutuksiltaan merkittävät Luova.fi:stä tai alihankkijasta riippumattomat syyt, joita ei kohtuudella ole voitu ennakoida, oikeuttavat myös toimitusajan kohtuulliseen pidentämiseen.
Mikäli edellä todettu tapahtuma teknisesti tai taloudellisesti kohtuuttomasti vaikeuttaa sovitun työn suorittamista, on suorittaja oikeutettu peruuttamaan tarjouksensa tai purkamaan sopimuksen kokonaan tai vielä toteutumattomalta osalta. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.
Asiakkaalla on vastaavasti oikeus purkaa sopimus, jos yllä mainitun esteen aiheuttama viivästys aiheuttaa hänelle kohtuutonta hankaluutta tai työn arvoon nähden merkittäviä lisäkustannuksia. Suorittajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta. Purkamisoikeus koskee vain sitä osaa sopimuksesta, johon ylivoimainen este vaikuttaa. Esteen poistuttua sopimuksen soveltaminen jatkuu ennallaan.

Kaikki hinnat yllä, sivustollamme ja tarjouksissamme sis. alv. 24%,

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Luova.fi on MoLux Oy:n rekisteröity aputoiminimi.